Algemene voorwaarden voor Orfeo werkt en heleengombert.com

 

Deze algemene voorwaarden kun je zien als bindende spelregels. 

Mocht je je er zonder contact niet aan houden, dan ben ik gerechtigd de opdracht terug te geven of over te gaan tot het uitbesteden van de betaling aan een incasso-bureau.

heleengombert.com of Orfeo werkt kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die voortvloeit uit het niet naleven van deze algemene voorwaarden.

Het risico hiervan ligt geheel bij de klant.

 

Heb je een knelpunt of wil je een voorstel doen? Meld het. In overleg komen we er meestal uit. Als het voor mij realistisch is en goed voelt, is er veel mogelijk.

Je krijgt in dat geval de nieuwe afspraken op schrift.

 

Met het afnemen van een dienst of product van mij, via mijn bedrijven Orfeo werkt of heleengombert.com, accepteer je automatisch deze Algemene voorwaarden.


Facturering en betaling

Betaling vindt altijd vooraf plaats. Met het akkoord gaan met de opdracht, mondeling of schriftelijk, verplicht de klant zich tot betaling. De factuur hiervoor wordt direct na het akkoord gaan met de opdracht verstuurd.
Op de factuur vind je de betaaltermijn.

Er vindt in geen geval restitutie plaats. Bij open-inschrijvingen kan de plaats van de klant door een andere deelnemer worden ingenomen, mits dit in overleg gebeurt.

 

Bovenstaande geldt voor zowel online als offline diensten.